Rólunk

Bemutatkozik a Pénzügyekről Másképp Cégcsoport

Közel 20 éve dolgozunk együtt partnereinkkel a pénzügy világában. Törekedünk az egy ablakos kiszolgálásra, hogy ügyfeleink minél előbb és minél gyorsabban érjék el céljaikat, álmaikat.

  • Biztosítások és Befektetések
  • Ingatlanközvetítés
  • Megújuló Energia üzletág
  • Banki hitelezés

Fő profilunk a Biztosítások és Befektetések, és az ehhez szervesen kapcsolódó üzletágak.

Mik is ezek a kapcsolódó üzletágak?

Először az Ingatlanközvetítés kapott helyet a palettán.  Miért is?

Meglévő ügyfeleink sorra kerestek meg Bennünket, hogy tudnánk-e segíteni Nekik eladni az ingatlanukat és esetleg tudunk-e Nekik egy új Otthont, hiszen mi nap, mint nap rengeteg emberrel kerülünk kapcsolatba.

Ajánlások útján mindig tudtunk segíteni, és így az ingatlanok adás-vétele már a mindennapjaink része lett.
Kis idő elteltével - és ahogy haladunk a már-már nem is olyan távoli futurisztikus jövő felé – az eladott Otthonok megújuló energiával kezdték helyettesíteni vagy csökkenteni az áram- és fűtésigényüket így számos új igény érkezett újból felénk.


Ahhoz hogy tényleg mindenben tudjuk segíteni ügyfeleinket bővítenünk kellett szolgáltatásainkat így kapott helyet a Megújuló Energia üzletág cégcsoportunknál.


Végül, de nem utolsó sorban, a pénzügyi család utolsó tagja a Banki hitelezés is bekerült a képbe.
Mindannyian tudjuk, hogy sokszor adódik olyan helyzet, főleg a mai rohanó világban, amikor csak egy orrhossz hiányzik a célhoz.
Mi igyekszünk ezt a kis szerencsefaktort hozzátenni az Ügyfeleink álmaihoz.
Több mint 20 pénzintézetet versenyeztetünk meg cél érdekében.

Egy szó, mint száz, a teljes pénzügyi paletta segítségével végig kisérjük Ügyfeleinket a legmerészebb álmaikhoz vezető úton legyen szó akár egy sprint- akár egy maratoni távolságról.

Érdekességek

Tények rólunk

8
Stratégiai partnerek
23
Kolléga
6
Prémium tanácsadók
1000 +
Elégedett ügyfél
CSAPATUNK

Kérjen tanácsot a szakértőinktől

Szakál Melinda

Prémium tanácsadó

Kedves leendő Ügyfelem ! Köszönöm a bizalmat, Szakál Melinda vagyok, közel 10 éve segítek eligazodni Ügyfeleimnek a pénzügyek útvesztőjében. Legyen szó biztosítási kérdésekről, befektetési lehetőségekről, ingatlan adás-vételről vagy akár banki finanszírozásról, mindig a leggyorsabb és legjobb utat találjuk meg Együtt. Hivatásom, hogy Ügyfeleim legkisebb és legnagyobb döntéseiben is megfelelő megoldást biztosítsak, ezzel segítve őket az álmaikhoz vezető úton.

Parag Judit

tulajdonos, ügyvezető igazgató

Kedves leendő Ügyfelem ! Köszönöm a bizalmat, Parag Judit vagyok, közel 20 éve segítek Ügyfeleimnek a legjobb döntések meghozatalában az élet minden területén. Ha lehet így fogalmazni a munkám a szenvedélyem, talán emiatt tekintek úgy rá, mint egy praxisra. A teljes pénzügyi paletta segítségével nincs lehetetlen kérés, és mindenre találunk megoldást, nem véletlenül lett a mottónk : „Pénzügyekről bizalmasan, ésszerűen, hatékonyan, mégis könnyedén biztos alapokon.”

Boda Viktor

Prémium tanácsadó

Kedves leendő Ügyfelem ! Köszönöm a bizalmat, Boda Viktor vagyok, fő profilom az ingatlanközvetítés és az iránymutatás biztosítások és befektetések terén. Sokszor szembesülünk olyan pénzügyi helyzetekkel, amikben jól jönne egy baráti, mégis hozzáértő tanács. Igyekszem Ügyfeleim számára a legjobb és leggyorsabb utat megtalálni a mai rohanó világban.

Hauser Gergő

tulajdonos, ügyvezető igazgató

Kedves leendő Ügyfelem ! Köszönöm a bizalmat, Hauser Gergő vagyok. Édesanyámmal családi vállalkozásban dolgozunk, amire praxisként tekintünk. A teljes pénzügyi paletta segítségével kísérjük végig Ügyfeleinket a legmerészebb álmaikhoz vezető úton, legyen szó akár egy sprint- akár egy maratoni távolságról. A mai rohanó világban sokszor csak egy orrhossz hiányzik a célhoz. Mi igyekszünk ezt a kis szerencsefaktort hozzátenni az Ön álmaihoz.