Napi díjas utasbiztosítás

Tudja mi a közös egy hegymászóban, egy búvárban, egy síelőben, egy kultúrakedvelőben és egy strandon sütkérező nyaralóban?

Mernek nekivágni a nagyvilágnak, új dolgokat próbálnak ki, hogy aztán életre szóló élményekkel térhessenek haza.

Az utasbiztosítás egyedülálló védelmet nyújt mindazoknak, akiknek utazásuk ideje alatt is fontos a biztonság. Így nem marad más hátra, mint felfedezni a világot! Ne higgy a kanapéban! Biztonságban, minden úton.

 • Segítség a bajban.

Balesetet szenvedett, megbetegedett külföldön vagy poggyászában keletkezett kár? Utasbiztosításunk gondoskodik arról, hogy biztonsága a lehető legjobb kezekbe kerüljön, így nem kell aggódnia az esetleges magas egészségügyi ellátási és hazautazási költségek miatt, illetve a váratlan kiadások sem fogják terhelni az Ön pénztárcáját.

 • Aktív utazást tervez?

Jöhet az „adrenalin bomba”? Érdeklik az extrém sportok? Versenyre vagy edzőtáborba utazik? Részünkről semmi akadálya, hiszen Extrém sport vagy Versenysport kiegészítő biztosítással bátran hódolhat sportszenvedélyének, velünk biztonságban érezheti magát.

 • Úton, kettő vagy négy keréken – Kiegészítő gépjármű-assistance

Ha motorkerékpárral vagy autóval vág neki a világnak, a gépjármű váratlan meghibásodása tönkre teheti az utazást. Kivéve, ha gondoskodott a megfelelő utasbiztosításról, így az autó helyszíni javítása, szervizbe juttatása, hazaszállítása vagy annak üzemképtelensége esetén egy gépkocsi bérlése sem lehet akadálya a további nyugodt nyaralásnak.

 • Váratlan esemény miatt nem tud elutazni? – Kiegészítő útlemondás szolgáltatás

Ne veszítse el az utazásra befizetett összeget! Utazásképtelenségre vonatkozó kiegészítő

biztosítással megtérülhetnek a már kifizetett utazási és szállásköltségei.

 • Extrém sport, versenysport

Az utazás során a szabadidős sporttevékenységek mellett lehetőség van ún. „extrém sportok”, valamint az ezek végzéséhez szükséges felszerelések biztosítására is. Igazolt sportolóként versenyeken, edzőtáborokban való részvételre is kiterjeszthető a biztosítás.

Utazásképtelenség biztosítása

Ne veszítse el az utazásra befizetett összeget!

 • Betegség, betörés vagy elveszett okmányok?

Ne csüggedjen, ha az utazást meghiúsítja egy váratlan probléma! Tervezzen bátran, hiszen a fedezett esetekben utasonként 500 000 Ft összeghatárig megtérítjük a már kifizetett utazási és szállásköltségeit.

Milyen esetekre érvényes a biztosítás?

 • Ha családtagja, vagy Ön váratlanul megbetegszik, balesetet szenved
 • Ha házát vagy lakását tűz, időjárás vagy betörés miatt kár éri
 • Ha nélkülözhetetlen okmányait -útlevelét, személyi igazolványát, jogosítványát- ellopják

Éves utasbiztosítás

Kényelmes megoldás világjáróknak

 • Miért válassza utasbiztosítás bérletünket?

Sokat utazik, és nem szeretne minden alkalommal az utasbiztosítás kötéssel bajlódni? Spóroljon időt, és élvezze az egész éven át tartó védelmet! Egy utazás alkalmanként 90, felár ellenében pedig akár 365 napig is tarthat, ráadásul biztosítása évente automatikusan meghosszabbodik.

 • Mikor érdemes éves utasbiztosítást választania?

Ha Ön évente legalább 6 hetet tölt külföldön – akár összefüggően, akár megszakításokkal – éves utasbiztosításunk kedvezőbb feltételeket biztosít hagyományos utasbiztosítási termékünknél.

 • Csak azért fizessen, amire valóban szüksége van!

Külföldön dolgozik, tanul, vagy egyszerűen csak az átlagnál gyakrabban utazik? Biztosításunk díja utazása céljához igazodik, kiegészítőként pedig autós utasbiztosítás és extrém sport biztosítás is választható hozzá!

Üzleti utasbiztosítás

Üzleti utasbiztosítási megoldásunkkal egy olyan széles szolgáltatási körű, minimális adminisztrációs igényű terméket kínálunk, mely a nap 24 órájában, a hét minden napján segítséget nyújt egy külföldi hivatalos út, kiküldetés vagy munkavégzés során elszenvedett baleset, megbetegedés vagy egyéb váratlan esemény bekövetkezése esetén.

Ügyfeleink részére két termékváltozatot is kínálunk a külföldi utazások gyakoriságától, átlagos hosszától, illetve attól függően, hogy egy változó vagy inkább állandó utazói körről van-e szó a partnerünk esetében.

 • Keretnapos üzleti utasbiztosítás Miként működik ?

A szerződő utazási igényének megfelelő számú utasnapot (keretnapot) vesz meg előre, és a biztosítottak ezt az előre megvásárolt utasnap keretet használják fel a kiutazásaik során.

Milyen esetekben érdemes ezt az opciót választani ? Azoknak az ügyfeleknek javasolt, ahol:

 • a kiutazások tartama rövidebb
 • egyszerre többen, több helyre is utaznak
 • az utazók köre változó.

Éves üzleti utasbiztosítás

Miként működik ?

A szerződő minden külföldre utazó részére külön éves bérletet vásárol, akik a saját, névre szóló éves bérletüket korlátlan számú utazásra használhatják fel.

Milyen esetekben érdemes ezt az opciót választani ?

Azoknak az ügyfeleknek javasolt, ahol:

 • az utazók köre limitált és állandónak mondható
 • magas az egy főre eső kiutazások száma.