SZOLGÁLTATÁSOK

HITELEK

Mindannyian tudjuk, hogy sokszor adódik olyan helyzet, főleg a mai rohanó világban, amikor csak egy orrhossz hiányzik a célhoz. Mi igyekszünk ezt a kis szerencsefaktort hozzátenni az Ügyfeleink álmaihoz.

image

Több mint 20 pénzintézet

image

Egyedi kamatkedvezmények

image

Rugalmas megoldási lehetőségek

image

Soron kívüli ügyintézés

HITELEK

Segítünk megtalálni az Önnek megfelelő hitelt!

A teljes pénzügyi paletta segítségével végig kísérjük Ügyfeleinket a legmerészebb álmaikhoz vezető úton legyen szó akár egy sprint- akár egy maratoni távolságról.

  • Lakáshitel
  • Személyi kölcsön
  • CSOK
  • Szabadfelhasználású hitel
  • Babaváró hitel hitel
  • Hitelkiváltás
  • Bankszámlanyitás
image

Válassza ki a számára legkedvezőbb ajánlatokat.

FIGYELEM! A kalkulátorban szereplő adatok kizárólag elvi tájékoztató jellegűek, azok nem minősülnek a Ptk. 6:64 § -a szerinti ajánlattételnek, jogi megoldásnak, illetve eszköznek, és nem jelentenek teljes körű tájékoztatást, célja kizárólag a figyelemfelkeltés. 

A pénzügyi szolgáltatást nyújtó pénzintézet által adott ajánlat eltérhet az általunk megadott adatoktól, ezért a Pénzügyekről Másképp Group Kft. felelősséget nem vállal, hiszen a pénzintézet által megadott ajánlat az adott pénzintézet mindenkori hitelbírálati és egyéb értékelési feltételrendszerétől függően és annak alapján módosulhat, változhat. Az adott kondíciók változtatásának jogát a pénzintézetek fenntartják, az esetleges későbbi adatváltozásból eredő eltérésért a Pénzügyekről Másképp Group Kft. felelősséget nem vállal. Az adatok megállapítása a mindenkor hatályos pénzügyi jogi és szakmai szabályok szerint történik. Időszakosan az adatokban és azok sorrendjében változás következhet be. A kalkulátor által adott adatok sorrendisége nem feltétlen jelentik az Ön számára legmegfelelőbb választást. 

A pénzügyi termékekre, szolgáltatásokra vonatkozó részletes tájékoztatást és feltételeket minden esetben a pénzügyi szolgáltatást nyújtó pénzintézet Üzletszabályzata, Szerződési feltételei, Hirdetményei és Kondíciós listái tartalmazzák. A kalkulátor adatai a MNB.hu oldalon az Magyar Nemzeti Bank által közzétett adatokon alapulnak.

Az adatvédelmi tájékoztatónkat itt olvashatja.

Lépjen velünk kapcsolatba és segítünk!